Fa mai multe vizualizări pe YouTube prin realizarea acestor lucruri

Acest videoclip este sponsorizat de Camtasia, software-ul ușor de utilizat pentru editare video și înregistrare ecran. Mai multe despre ei mai târziu în videoclip. S-ar putea sau nu să știți că 70% din timpul total de vizionare pe YouTube provine de pe dispozitive mobile. Aceasta înseamnă tablete și telefoane. Prin urmare, este crucial să optimizați tot ceea ce faceți cu canalul dvs. YouTube în jurul experienței de vizionare pe mobil.

Dacă nu faceți asta, puteți crea o experiență mai puțin satisfăcătoare pentru vizionatori, ceea ce înseamnă că vă veți costa abonații și vizualizările. De fapt, YouTube priorizează experiența vizionatorului mai presus de orice altceva. Este cel mai important lucru și dacă nu puteți oferi vizionatorilor o experiență bună, veți rămâne blocați. Așadar, vă voi spune cum să optimizați tot ceea ce faceți pe YouTube pentru a crea o experiență mai bună pentru persoanele care interacționează cu conținutul dvs. pe dispozitive mobile.

Împart acest videoclip în trei părți diferite. Prima parte se referă la modul în care vă prezentați conținutul. Aceasta înseamnă titlurile și miniaturile dvs. A doua parte se referă la facerea conținutului dvs. mai accesibil persoanelor care îl urmăresc de pe un dispozitiv mobil, astfel încât atunci când vă vizionează conținutul, este foarte ușor pentru ei să înțeleagă ce se întâmplă. A doua parte se referă la conținutul propriu-zis, iar a treia parte se referă la pagina canalului dvs. YouTube și modul de configurare pentru a crea o experiență mai bună pentru persoanele care interacționează cu ea de pe un dispozitiv mobil și începem chiar acum.

Când utilizați YouTube pe telefon ca vizionator, veți observa că videoclipul se autoreproducă dacă opriți derularea. Din acest motiv, trebuie să puteți atrage rapid atenția vizionatorului, deoarece miniatura dvs. pe un dispozitiv mobil va dispărea rapid. Așa că să vorbim despre cum puteți atrage rapid atenția unui vizionator folosind miniatura dvs. Când realizați miniaturile, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să faceți un zoom out.

Motivul pentru care doriți să faceți zoom out este pentru a vă uita la miniatura la o dimensiune mică, deoarece când faceți miniaturile foarte mari în toate programele online și software-ul pe care îl puteți avea pe computer și unele dintre ele se vor încărca într-adevăr încet dacă faci miniaturi foarte mari. și atunci când faceți zoom out, veți putea vedea dacă miniatura este vizibilă în format mic.